Followers

Wednesday, June 29, 2011

CIKGU CT d MAJALAH MINGGUAN WANITA YER hihi

***tidak dibenarkan copy n paste foto peribadi Cikgu CT
 

Saje..kasi gempak kit..haha... masa anak dara dulu suka la mbacanya..skrg dah branak pinak malas pula nak mbeleknya..emm bukan ape, ms byk ke benda lain dah he..Kesahnya...dtg sekolah smlm kwn tegur, produk CT dah da dlm majalah ni..

Pastu katanya cam kenal je mek dlm majalah tuuutt...ropanya taraaa......!!!!!!!!!!!!!!!


hihi..ada CT la inteprem kat situ kuang2...muka xdop la cantik, tp xpe lah...moga penguna D'QISTEE berpuas ati n gud luck tuk u alls...kpd pengasas D'QISTEE, K.ZIE...i like u...

Kepada kwn2 yg bminat n ingin mencuba leh la calling2 CT d talian ya...;)

****ni majalah yg bulan berapa ntah...x tau skrg ada ke x lg hi..

PROMOSI D'QISTEE SEMPENA HARI GURU...;)

 ***tidak dibenarkan copy n paste foto peribadi Cikgu CT

 OFFER HARI GURU was CLOSED

PEMBELIAN yang BERBALOI-BALOI....


SELAMAT HARI GURU...tuk smua guru, cikgu, pensyarah, prof n smua yg pernah mndidik hingga kami mengenal huruf , mengira dan beroleh kejayaan...Selamat ari guru jg buat smua teman seperjuangan...jgn lelah meneruskan perjuangan suci...;)

guruku n rakan2 guru,
Budi yang diapungkan di dulang ilmu
Panggilan keramat "cikgu" kekal terpahat
Menjadi kenangan ke akhir hayat.

Sempena hari suka2 cikgu..t nak wat tawaran untuk pengguna produk kecantikan D'QISTEE BEAUTY..

  • SETIAP PEMBELIAN 1 - 4 KOTAK 
PRICE RM120/each, FREE POS LAJU @ GDEX

  • SETIAP PEMBELIAN 5 - 10 KOTAK  
PRICE RM100/each, including POS LAJU @ GDEX

  • SETIAP PEMBELIAN 11 - 20 KOTAK 
PRICE RM95/each, FREE POS LAJU @ GDEX

TESTIMONI TERBARU D'QISTEE

 ***tidak dibenarkan copy n paste foto peribadi Cikgu CT

Ni adk kawan sekolah T...kawan T suggest adknya pakai n hasilnya...;)

Dulu, wajahku kusam dan tidak berseri. Malu untuk bergaul dengan rakan-rakan yang lain disebabkan wajah yang tidak bermaya dan berjerawat. setelah, mencuba produk d'qistee atas dorongan kakak dan keluarga yang lain, hasilnya sekarang kulitku bertambah cerah, berseri dan tiada jerawat. penampilan sekarang lebih yakin dan bersemangat untuk berhadapan dengan khalayak ramai....terima kasih D'qistee...."selamat mencuba"...:)

TESTIMONI

***tidak dibenarkan copy n paste foto peribadi Cikgu CT

CT sendiri laa hehe..
 Al-kesah nya....simptom pegnant mbuatkan kulit wajah menjadi kusam, redup x berseri n bercahaya..bermula la kesah CT mencuba produk D'QISTEE semasa berpantang.. dan hasilnya bila mula bekerja?????
Kawan2; 
emm berseri2, ape rahsianya??
Rahsianya; D'QISTEE, CUBA DULU BARU TAU...

PRODUK D'QISTEE

***tidak dibenarkan copy n paste foto peribadi Cikgu CT

PELBAGAI PRODUK KELUARAN D'Q


SET WAJAH D'QISTEE
WANGIAN D'Q TOUCH WOMEN & MEN
BEDAK KOMPAK INEZ

Berminat hubungi CT 0192189282...
****Agen diperlukan****

D'QISTEE TOUCH PERFUME (WOMEN)

***tidak dibenarkan copy n paste foto peribadi Cikgu CT
Wangian Terpilih...Fresh and Soft..

COD 1: RED BOX

 Mengandungi Wangian2 TERKENAL... 
GUEST PINK By GUESS, ISSEY MIYAKI By ISSEY & BEAUTIFUL By ESTE LAUDER
 berharga 
WM: RM30 / EM: RM35


P/S: Sesuai jg tuk dijadikan hadiah wat yang tersayang..;)

D'QISTEE BEAUTY SKIN CARE

***tidak dibenarkan copy n paste foto peribadi Cikgu CT

NORMAL SKIN SET


 1 SET lengkap D'QISTEE BEAUTY 
berharga 
WM: RM120 / EM: RM135

Set terdiri daripada;

NIGHT CREAM 15ml
DAY CREAM 15ml
HONEY AND VITAMIN E SOAP 65gr



SENSITIVE SKIN SET

1 SET lengkap D'QISTEE BEAUTY 
berharga 
WM: RM120 + NEUTRALIZER RM89.90 /
EM: RM135 + NEUTRALIZER RM99.90

Set terdiri daripada;

NIGHT CREAM 15ml
DAY CREAM 15ml
HONEY AND VITAMIN E SOAP 65gr
NEUTRALIZER CREAM 15ml 

P/S: Bagi mereka yang berkulit sensitive kemerahan dinasihatkan mengambil Neutralizer Cream (15ml). Ianya dipakai pada malam hari dan berselang sehari dgn Night Cream..

PENGENALAN PRODUK

***tidak dibenarkan copy n paste foto peribadi Cikgu CT
 

D'QISTEE BEAUTY KRIM merupakan extract 100% bahan herba dan madu..Krim malam dan siangnya amat pekat dan padat.

Ia dihasilkan dalam bentuk set yang mengandungi krim siang, krim malam dan sabun dengan harga RM120/set

Bagi kulit sensitif (kemerahan, berjerawat yang banyak, kering dan berjeragat) anda dinasihatkan memakai krim Neutralizer berselang satu malam dengan krim malam.  Krim Neutralizer dijual berasingan dengan harga RM89.00

Kulit wajah berubah cerah dan segar dalam tempoh dua atau 3 minggu tanpa meninggalkan kesan kemerahan atau kepedihan..atau menjadikan kulit anda nipis..ini kerana anda sebenarnya menggunakan pati herba dan madu tulen ..tanpa banyak campuran air dan bahan kimia.

MENGAPA ANDA PERLU MEMPERKENALKAN PRODUK INI?

1.  Produk tersebut amat berkesan dan berkualiti.
2.  Anda tidak perlu malu kepada rakan dan keluarga kerana anda pasti dapat membantu mereka yang bermasalah dan memerlukan.
3.  Dapat mencari sumber kewangan sampingan tanpa perlu  rasa was-was tentang keberkesanan produk tersebut..kerana Insyaallah ianya sesuai kepada semua lapisan masyarakat
4.  Pengguna tidak akan merasa menyesal membelinya kerana mereka dapat merasai keistimewaannya.


D'QISTEE BEAUTY CREAM
DIPERBUAT DARIPADA BAHAN  TUMBUHAN PERGUNUNGAN

DAY CREAM - MAIN INGREDIENT
ACETYL HEXAPEPTIDE-8, AMINOPROPYL ASCORBYL PHOSPHATE,
TOCOPHERYL ACETATE, HYALURONIC ACID, PROPYLPARABEN
NIGHT CREAM - MAIN INGREDIENT
PEARL EXTRACT,SQUALANE, SACCHAROMYCES, HONEY ROYAL JELLY, SUCROSE, TOCOPHERYL ACETATE, ALLANTOIN CALCIUM PANTOTHENATE

D'QISTEE SOAP - MAIN INGREDIENT
SODIUM COCOATE, SODIUM STEARATE, ACETYLATED SUCROSE DISTEARATE

NEUTRALIZER CREAM - MAIN INGREDIENT
STEARATE, PEG 100 STEARATE, SAFFLOWER OIL, COLLAGEN, PROPLYPARABEN,
HYDROLYZED ELASTIN

TANPA HIDROKINO

MANFAAT:
Menyerikan kulit wajah yang kusam.
Mengurangkan parut jerawat dan jeragat
Meratakan kulit wajah
Menganjalkan kulit wajah