Followers

Thursday, April 21, 2016

DQISTEE LIP GLOSS

Bibir kering merekah, pucat x bermaya, xde masa nak mengoles lipstik!

Penuntut/remaja yang sibuk belajar, x sempat nak bersiap g clas!

Nak kuar berjalan2/sopim, husband duk tunggu dalam kereta, anak duk menangis berpaut di kakii arrggghh...!!

Hihi..situasi normal yang pernah kita hadapikan..hingga x menyempat nak bersiap nak bermake-up..
Jom gunakan DQ Lip Gloss, lip gloss ajaib mengikut warna darah anda.. membuatkan bibir segar n lembut dan wajah tampak berseri

=====================
DQ Lip Gloss
=====================
Kenapa UOlss perlu dapatkan Lip Gloss ajaib ini?
.
💄 Paling murah di pasaran
💄 Paling cepat dan ringkas
💄 Lips gloss yg lain dari yg lain
💄 Dihasilkan dari sumber alam yg bermutu tinggi
💄 Sesuai untuk perempuan tidak kira usia sama ada muda mahupun tua...
💄 Terpantas hanya dalam 15minit.
💄 Warna yg luar biasa..
.
💋 Hasil terhebat dari DQistee dapat menghasilkan warna bibir sebenar yg diidamkan oleh gadis2 dan wanita2 utk bibir yg mempersona
💋 Merawat bibir yang kusam dan tak bermaya melembabkn bibir
💋 Melindungi bibir dari sinaran uv supaya tidak kering & merekah
💋 Rasai kesegaran papermint semasa memakai lips gloss DQistee untuk bibir tampak lebih segar dan menawan...!!
.
Dapatkan warna bibir sebenar anda..

.


🌸 DQ LIP GLOSS🌸

RM25 ONLY! 
( + postage Sem/Sabah/Sarawak )


Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>

Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>

 Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>

Wednesday, April 20, 2016

DROPSHIP D'QISTEE BEAUTY DAN DEWYGLOW

PELUANG KEEMASAN KEPADA PENGGUNA D'QISTEE BEAUTY & DEWYGLOW


KAMI MENCARI AGENT DROPSHIP untuk Produk yang sedang hot di VIRAL!!!
#DQISTEEBEAUTY
#DEWYGLOW



Alhamdulillah.. semakin hari semakin ramai yang join team kami join kami kerana keberkesanan produk kami terbukti dgn testimoni pengguna setiap hari..


Berminat menjadi agen DROPSHIP kami?😊😊

🌸 SYARAT-SYARAT 🌸

Perlu ikut harga yang ditetapkan oleh kami
Ada komitmen tinggi & bersungguh sungguh
Ada internet
Ada internet banking
Promot pada FB/IG/WECHAT/BLOG/GROUP IKLAN

🌸 KELEBIHAN DROPSHIP DQISTEE BEAUTY & DEWYGLOW 🌸

FREE registration😄

KOMISEN RM10 hingga RM35 untuk D'Qistee Beauty
KOMISEN RM10 sebotol Dewyglow
Tak perlu keluar modal SEPOSEN pun .
Tak perlu tanggung risiko stok tak laku
Tak perlu pos barang (kami settlekan)
Hanya promote produk sahaja
Dapat guna dengan harga DISCOUNT
FREE GUIDE dekat group whatsapp. Kami bantu uolss cara2 buat online business dengan teknik yang betul .
Team yang ceria, saling berkongsi ilmu dan bantu dropship lain
Semua gambar, testimoni, info dan ayat iklan kami akan sediakan .
Pihak kami sangat2 JAGA HARGA supaya bisnes kekal lama .
Produk yang tengah meletop,ramai orang cari , ambil peluang kumpul duit banyak2 😋

TESTIMONI YANG JOIN GROUP DEWYGLOW
 
✅ Alhamdulillah banyak dapat membantu meringankan beban suami
✅ Dapat membantu IBU BAPA dan perbelanjaan sekolah anak2
✅ Student : Dapat guna duit komisen untuk duit poket belanja seharian .

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Kami hanya memberi peluang untuk yang SERIUS nak cari income ..
Kami ikhlas nak bantu..
Pendapatan based on apa yg uolls usaha!
 
******SEHARI 2 SET/BOTOL = RM20
******SEBULAN dapat RM600 😊😊


📛 INFO PENTING 📛
Ahli dropship WAJIB mengikut syarat2 di atas . Jika tidak, pihak kami berhak menamatkan  keahlian sebagai dropship tanpa notis.
✅ Pengeposan hampir setiap hari.. uolss perlu segera bank in untuk tujuan key in data pengeposan.
✅Pengeposan menggunakan Pos Laju/SkyNet.NationWide. Tracking akan d update d group n page


Jom kita bersahabat, berjemaah, berkongsi rezeki bersama2...
Yakin diri, rajin bekerja, sentiasa dalam mood yang ceria....
Pasti cantik sepanjang usia!!!!


Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>

Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>

 Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>

Sunday, April 10, 2016

OFFER DEWYGLOW

Salam Sayang

Baru ada kesempatan utk buat offer bg Dewyglow...Offer ni sgt terhad..So jgn lepaskan pluang tuk dapatkannya..
30 terawal shj yg boleh dapatkannya ;)

OFFER DEWYGLOW BERMULA ! 🌸 🌸
OFFER FREEGIFT END!!!

 
1 BOTOL :
RM65 (Pos Sem +Rm7, SS RM10)


Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>
Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>
 Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>

Friday, April 1, 2016

DEWYGLOW AWESOME

Awk mmg kulit dah cantikkk!!!!

Sape kata kulit kita dah cntik n xde masalah..itu smua salah.. x caya tgk pic saya nie.. nampak x bezanya..Itu pic saya br kawin tahun 2007 almost 9 years..Kulit saya masa tu sgt kusam n jerawat jap ada jap ilang. Mcm2 jg sy try pakai tp x sesuai, susah nau rasanya nak cntik. Hinggalah pd tahun 2010 ms tgh berpantang anak ke2 kat kg, ms tu bertemu jodoh dgn DQistee Beauty. Pada ms itu Dqistee x glamer pung br nak up. Packing pung guna plastik beg cerah jer..hingga lah tukar kpd kotak, ada pamplet, d pamplet pic sy sbg testimoni pung ada hihihi... Di upgrade dr masa ke semasa...sy masih lg setia dgn DQistee Beauty. Bagi sy susah nak jumpa produk muka yg sesuai dgn kita..

>> JERAGAT<<
>>JERAWAT<<
>>KULIT KUSAM DAN RONA KULIT X SEKATA<<

💗 Gunakan DQistee Beauty Premium Skin Solution
💗 Consume Vit Dewyglow (makanan tambahan utk kulit muka n seluruh badan)


>>Masalah KULIT KUSAM DAN RONA KULIT X SEKATA<<
set wajib
- Set 3in1 (daycream, nightcream and soap) free milk cleanser RM85
 tambahan
- Toner RM30
- Serum RM25

>>Masalah JERAWAT<<
set wajib
- Set 3in1 (daycream, nightcream and soap) free milk cleanser RM85
- Krim Neutralizer (krim khas tuk masalah jerawat, jeragat, kulit kemerah-merahan) RM30
 tambahan
- Losyen jerawat RM35
- Masker jerawat RM50

>>Masalah JERAGAT<<
 set wajib
- Set 3in1 (daycream, nightcream and soap) free milk cleanser RM85
- Krim Neutralizer (krim khas tuk masalah jerawat, jeragat, kulit kemerah-merahan) RM30
- Moisturizer RM50
 tambahan
- Masker pemutih RM50


JANGAN LUPA!!!!!!!
AMALKAN PENGAMBILAN VIT DEWYGLOW

DEWYGLOW MEMBANTU :
💗 Mencerahkan kulit muka & seluruh badan
💗 kulit kelihatan lebih halus and glowing
💗 Mampu mencerahkan kulit bayi jika anda menyusu/hamil
💗 Merawat masalah jerawat muka & badan
💗 Membantu mengurangkan jeragat.
💗Memudarkan parut jerawat & kesan luka.
💗 Menggalakkan pertumbuhan tisu & collagen kulit
💗 Mengurangkan alergi seperti resdung, alergi kulit
💗 Meningkatkan imuniti badan, kurangkan demam dan jangkitan selsema.


KANDUNGAN : 30 BIJI ( SEBULAN)
💗 vitamin c 1000mg (organic)
💗 orange extract
💗 strawberry extract,
💗 lemon extract
💗 rosehip extract
💗 acai berry extract

CARA PENGAMBILAN :
💗Kemam sebiji sehari sebelum tidur/selepas Sarapan

🌸 SIAPA YANG BOLEH AMBIL?
✔Lelaki & Wanita
✔ 14 tahun ke atas
✔ Wanita Hamil
✔ Ibu menyusu
✔ Semasa datang bulan

Sila dapatkan nasihat doktor jika anda ada penyakit kronik .
Note : jarakkan masa pengambilan 3-4 jam jika ada ambil supplement lain

TIPS CANTIK dari Founder Pn. Fatin :
💗 Untuk seminggu pertama , kemam 2 biji sehari .
💗 Bykkan minum air kosong sekurang2 nya 2 LITER untuk lebih berkesan.
💗 Kurangkan pengambilan caffien air bergas.

🌸 Kesan seawal satu minggu mengikut kepada lebih 500 testimoni pengguna DEWYGLOW

 Latest testimoni..age 40++ masalah kulit berjeragat.. consume dewyglow dlm 2 mggu...ohsem..;)

2 botol consume Dewyglow

SET NORMAL 3 IN 1
RETAIL = RM120


SET NORMAL 3 IN 1 FREE MILK CLEANSER = RM85  
SET NORMAL 3 IN 1 FREE TONER = RM85 

SET NORMAL FREE GOLD MASK = RM95 
SET NORMAL + SET SALOON = RM200 
COMPACT POWDER + LIQUID FOUNDATION = RM90 

( + postage Semenanjung/Sabah/Sarawak )
Jangan lepaskan peluang...STOK TERHAD!!!

DEWYGLOW
HARGA SEBOTOL RM65 
(1 BOTOL 30 BIJI)
( + postage Sem/Sabah/Sarawak )



AGEN DROPSHIP DEWYGLOW DIPERLUKAN!!!..

Syarat2 nya mudah shj:
  • Pembelian pertama min 2botol dgn harga dropship
  • Maintain pembelian/jualan setiap bulan 5 botol shj (target 1 botol seminggu) ***lebih lg masyukkk
  • Akan dimasukkan ke dalam group WhatsUp Dropship CikguCT - Faedah tips penggunaan, testimoni setiap minggu.
  • Yang betul2 SERIOUS shj..
  • Yang gagal menjual 5 botol sebulan automatik TERMINATE  (jarang berlaku biasanya akan jual lbh dr 5botol..auuummm)
Jgn lepaskan peluang untuk putih gebu, kelihatan pink glowing..sambil makan untuk cantik sambil menjana pendapatan sendiri di rumah ;) ;) ;)

Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>
Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>
 Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>