Followers

Sunday, July 10, 2016

GLOWING BERSAMA DIQISTEE BEAUTY

RAYA BERSAMA DQISTEE BEAUTY
Tiada rahsia antara kita...oouchh...
Ini yang menjadi kewajipan cikguCT yang kulit bermasalah tona x sekata n jerawat comel kuar time period time tention dek kesibukan duniawi huhu.... 

>>>ACARA DI DALAM BILIK AIR<<<
Kembalikan keanjalan dan kelembutan kulit dengan MILK CLEANSER
Membuang sel kulit mati dan memberi kelembapan kulit dengan DQ SCRUB (1x seminggu)
Cerahkan kulit, bebaskan noda hitam n hilangkan garis2 halus pd wajah dengan DQ PEELING (1x seminggu)
Bersihkan wajah jauh ke dalam kulit n memberi kesegaran kulit dengan DQ SOAP

> >>ACARA DI DALAM BILIK MAKE-UP<<<
Menyegarkan kulit n menutup liang roma dengan DQ TONER
Menutup pori2 n menghilangkan whitehead n blackhead dengan DQ SERUM
Menghaluskan kulit dan memberi perlindungan sinar matahari dengan DQ DAY CREAM
***ulang langkah di atas sebelum sapuan DQ NIGHT CREAM - membuang sel-sel mati, noda hitam, parut-parut, mencerah, menggebu n menghaluskan kulit***

Sapuan glowingkan wajah dengan DQ FOUNDATION
Sekatakan wajah tampak berseri-seri dengan dap-dap DQ COMPACT POWDER


RETAIL PRICE
  • SET 3IN1 ( DAY CREAM, NIGHT CREAM & SOAP) ~ RM120
  • NEUTRALIZER (krim khas untuk jerawat/jeragat/kulit kemerahan) ~ RM30
  • MILK CLEANSER RM18
  • TONER ~ RM30
  • SERUM ~ RM25
  • SCRUB ~ RM28
  • PEELING ~ RM28
  • FOUNDATION ~ RM48
  • COMPACT POWDER ~ RM65
  • DAYCREAM/NIGHTCREAM ~ RM50
  • SOAP ~ RM40
 JANGAN SUSAH HATI...ANDA SEMUA BERHAK UNTUK KELIHATAN JELITA,,;) ;) ;)

1 SET 3IN1 = RM95
BELIAN 2SET 3IN1 Free 1 toner
( + postage Sem/Sabah/Sarawak )
>
UNTUK FIRST TRIAL & 30 YEARS ABOVE DINASIHATKAN MENGAMBIL SET 3IN1 BERSAMA MILK CLEANSER
>
>
COMBO SALE!!!!!
1 SET 3IN1 + MILK CLEANSER = RM105
  1 SET 3IN1 + COMPACT POWDER FREE FOUNDATION = RM165
  ( + postage Sem/Sabah/Sarawak )
>
>
Jangan lepaskan peluang..!!!

WHATSAPP - <019-2189282 - cikguCT>
WHATSAPP - <019-2189282 - cikguCT>
WHATSAPP - <019-2189282 - cikguCT>
 

Saturday, July 9, 2016

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

SALAM LEBARAN DARI CIKGUCT DQISTEE BEAUTY  

Kami sekuarga ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada smua beauty n gojes DQ kesayangan saya..moga lebaran kali ini penuh makna n sayang2 smua trus cantik jelita sepanjang usia..;) ;) ;)

Dari anak ke2 hingga la ke anak bongsu kami yg ke4 sy masih lg setia n trus setia dgn DQISTEE BEAUTY SKIN CARE,,terbukti berkesan dan kekal selamanya

Sunday, May 8, 2016

DQISTEE BEAUTY 3IN1 SALE HARI IBU - HARI GURU

SELAMAT HARI IBU kepada Ibu2 sedunia..
SELAMAT HARI GURU 16 MEI bg saya Hari Guru umpama hari raya bg kami yg bergelar guru2..HAPPY ;)

Sempena Hari Ibu dan Hari guru, saya nak bg GIFT kepada anda semua sepanjang bulan MEI ini..(selagi stok masih ada)

Ikuti syarat2 nya...


=============================
SERIUS CANTIK DAN AWEK MUDA
=============================
Sis comel nie skrg sgt2 hapy..macam magic dr kulit kusam berjerawat dan bekas jerawat skrg dah licin. Pori2 kulit pung dah mengecil. Katanya x perlu make up tebal..smooth jer aply bedak sbb kulit dah licin ;)

KELEBIHAN DQISTEE BEAUTY 3 IN 1;
> Semuanya semudah ABC hanya perlukan sapuan DAYCREAM, NIGHTCREAM & HONEY SOAP
> Harga sudah tentunya berbaloi2 dgn sale n freegift
> 1set tahan sehingga 2-3 bulan.
> HONEY SOAP merupakan sabun ajaib yg boleh menghilangkan segala kekotoran/make up jg daki2 degil/kehitaman di celah2 lipatan. Boleh dijadikan sabun seluruh badan

Hanya DQISTEE BEAUTY 3IN1 kulit anda boleh kelihatan flawless, cerah dan gebu..;)



RETAIL SET 3IN1 = RM120

NAK FREEGIFT BERGANDA???
Tapiii ada syaratnya....
Syaratnya senang sj....
Belian 2SET 3IN1 ke atas layak mendapatkan gift yang saya sediakan ;)

SET 3IN1 Free milk cleanser = RM85
atau
SET 3IN1 Free milk toner = RM85
( + postage Sem/Sabah/Sarawak )
 
Jangan lepaskan peluang...STOK TERHAD!!!
WHATSAPP - <019-2189282 - cikguCT>
WHATSAPP - <019-2189282 - cikguCT>
WHATSAPP - <019-2189282 - cikguCT>
 
 Hargai diri sendiri dan ibu kita smua kerana dirimu begitu berharga!!!!!

Thursday, April 21, 2016

DQISTEE LIP GLOSS

Bibir kering merekah, pucat x bermaya, xde masa nak mengoles lipstik!

Penuntut/remaja yang sibuk belajar, x sempat nak bersiap g clas!

Nak kuar berjalan2/sopim, husband duk tunggu dalam kereta, anak duk menangis berpaut di kakii arrggghh...!!

Hihi..situasi normal yang pernah kita hadapikan..hingga x menyempat nak bersiap nak bermake-up..
Jom gunakan DQ Lip Gloss, lip gloss ajaib mengikut warna darah anda.. membuatkan bibir segar n lembut dan wajah tampak berseri

=====================
DQ Lip Gloss
=====================
Kenapa UOlss perlu dapatkan Lip Gloss ajaib ini?
.
💄 Paling murah di pasaran
💄 Paling cepat dan ringkas
💄 Lips gloss yg lain dari yg lain
💄 Dihasilkan dari sumber alam yg bermutu tinggi
💄 Sesuai untuk perempuan tidak kira usia sama ada muda mahupun tua...
💄 Terpantas hanya dalam 15minit.
💄 Warna yg luar biasa..
.
💋 Hasil terhebat dari DQistee dapat menghasilkan warna bibir sebenar yg diidamkan oleh gadis2 dan wanita2 utk bibir yg mempersona
💋 Merawat bibir yang kusam dan tak bermaya melembabkn bibir
💋 Melindungi bibir dari sinaran uv supaya tidak kering & merekah
💋 Rasai kesegaran papermint semasa memakai lips gloss DQistee untuk bibir tampak lebih segar dan menawan...!!
.
Dapatkan warna bibir sebenar anda..

.


🌸 DQ LIP GLOSS🌸

RM25 ONLY! 
( + postage Sem/Sabah/Sarawak )


Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>

Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>

 Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>

Wednesday, April 20, 2016

DROPSHIP D'QISTEE BEAUTY DAN DEWYGLOW

PELUANG KEEMASAN KEPADA PENGGUNA D'QISTEE BEAUTY & DEWYGLOW


KAMI MENCARI AGENT DROPSHIP untuk Produk yang sedang hot di VIRAL!!!
#DQISTEEBEAUTY
#DEWYGLOW



Alhamdulillah.. semakin hari semakin ramai yang join team kami join kami kerana keberkesanan produk kami terbukti dgn testimoni pengguna setiap hari..


Berminat menjadi agen DROPSHIP kami?😊😊

🌸 SYARAT-SYARAT 🌸

Perlu ikut harga yang ditetapkan oleh kami
Ada komitmen tinggi & bersungguh sungguh
Ada internet
Ada internet banking
Promot pada FB/IG/WECHAT/BLOG/GROUP IKLAN

🌸 KELEBIHAN DROPSHIP DQISTEE BEAUTY & DEWYGLOW 🌸

FREE registration😄

KOMISEN RM10 hingga RM35 untuk D'Qistee Beauty
KOMISEN RM10 sebotol Dewyglow
Tak perlu keluar modal SEPOSEN pun .
Tak perlu tanggung risiko stok tak laku
Tak perlu pos barang (kami settlekan)
Hanya promote produk sahaja
Dapat guna dengan harga DISCOUNT
FREE GUIDE dekat group whatsapp. Kami bantu uolss cara2 buat online business dengan teknik yang betul .
Team yang ceria, saling berkongsi ilmu dan bantu dropship lain
Semua gambar, testimoni, info dan ayat iklan kami akan sediakan .
Pihak kami sangat2 JAGA HARGA supaya bisnes kekal lama .
Produk yang tengah meletop,ramai orang cari , ambil peluang kumpul duit banyak2 😋

TESTIMONI YANG JOIN GROUP DEWYGLOW
 
✅ Alhamdulillah banyak dapat membantu meringankan beban suami
✅ Dapat membantu IBU BAPA dan perbelanjaan sekolah anak2
✅ Student : Dapat guna duit komisen untuk duit poket belanja seharian .

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Kami hanya memberi peluang untuk yang SERIUS nak cari income ..
Kami ikhlas nak bantu..
Pendapatan based on apa yg uolls usaha!
 
******SEHARI 2 SET/BOTOL = RM20
******SEBULAN dapat RM600 😊😊


📛 INFO PENTING 📛
Ahli dropship WAJIB mengikut syarat2 di atas . Jika tidak, pihak kami berhak menamatkan  keahlian sebagai dropship tanpa notis.
✅ Pengeposan hampir setiap hari.. uolss perlu segera bank in untuk tujuan key in data pengeposan.
✅Pengeposan menggunakan Pos Laju/SkyNet.NationWide. Tracking akan d update d group n page


Jom kita bersahabat, berjemaah, berkongsi rezeki bersama2...
Yakin diri, rajin bekerja, sentiasa dalam mood yang ceria....
Pasti cantik sepanjang usia!!!!


Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>

Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>

 Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>

Sunday, April 10, 2016

OFFER DEWYGLOW

Salam Sayang

Baru ada kesempatan utk buat offer bg Dewyglow...Offer ni sgt terhad..So jgn lepaskan pluang tuk dapatkannya..
30 terawal shj yg boleh dapatkannya ;)

OFFER DEWYGLOW BERMULA ! 🌸 🌸
OFFER FREEGIFT END!!!

 
1 BOTOL :
RM65 (Pos Sem +Rm7, SS RM10)


Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>
Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>
 Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>

Friday, April 1, 2016

DEWYGLOW AWESOME

Awk mmg kulit dah cantikkk!!!!

Sape kata kulit kita dah cntik n xde masalah..itu smua salah.. x caya tgk pic saya nie.. nampak x bezanya..Itu pic saya br kawin tahun 2007 almost 9 years..Kulit saya masa tu sgt kusam n jerawat jap ada jap ilang. Mcm2 jg sy try pakai tp x sesuai, susah nau rasanya nak cntik. Hinggalah pd tahun 2010 ms tgh berpantang anak ke2 kat kg, ms tu bertemu jodoh dgn DQistee Beauty. Pada ms itu Dqistee x glamer pung br nak up. Packing pung guna plastik beg cerah jer..hingga lah tukar kpd kotak, ada pamplet, d pamplet pic sy sbg testimoni pung ada hihihi... Di upgrade dr masa ke semasa...sy masih lg setia dgn DQistee Beauty. Bagi sy susah nak jumpa produk muka yg sesuai dgn kita..

>> JERAGAT<<
>>JERAWAT<<
>>KULIT KUSAM DAN RONA KULIT X SEKATA<<

💗 Gunakan DQistee Beauty Premium Skin Solution
💗 Consume Vit Dewyglow (makanan tambahan utk kulit muka n seluruh badan)


>>Masalah KULIT KUSAM DAN RONA KULIT X SEKATA<<
set wajib
- Set 3in1 (daycream, nightcream and soap) free milk cleanser RM85
 tambahan
- Toner RM30
- Serum RM25

>>Masalah JERAWAT<<
set wajib
- Set 3in1 (daycream, nightcream and soap) free milk cleanser RM85
- Krim Neutralizer (krim khas tuk masalah jerawat, jeragat, kulit kemerah-merahan) RM30
 tambahan
- Losyen jerawat RM35
- Masker jerawat RM50

>>Masalah JERAGAT<<
 set wajib
- Set 3in1 (daycream, nightcream and soap) free milk cleanser RM85
- Krim Neutralizer (krim khas tuk masalah jerawat, jeragat, kulit kemerah-merahan) RM30
- Moisturizer RM50
 tambahan
- Masker pemutih RM50


JANGAN LUPA!!!!!!!
AMALKAN PENGAMBILAN VIT DEWYGLOW

DEWYGLOW MEMBANTU :
💗 Mencerahkan kulit muka & seluruh badan
💗 kulit kelihatan lebih halus and glowing
💗 Mampu mencerahkan kulit bayi jika anda menyusu/hamil
💗 Merawat masalah jerawat muka & badan
💗 Membantu mengurangkan jeragat.
💗Memudarkan parut jerawat & kesan luka.
💗 Menggalakkan pertumbuhan tisu & collagen kulit
💗 Mengurangkan alergi seperti resdung, alergi kulit
💗 Meningkatkan imuniti badan, kurangkan demam dan jangkitan selsema.


KANDUNGAN : 30 BIJI ( SEBULAN)
💗 vitamin c 1000mg (organic)
💗 orange extract
💗 strawberry extract,
💗 lemon extract
💗 rosehip extract
💗 acai berry extract

CARA PENGAMBILAN :
💗Kemam sebiji sehari sebelum tidur/selepas Sarapan

🌸 SIAPA YANG BOLEH AMBIL?
✔Lelaki & Wanita
✔ 14 tahun ke atas
✔ Wanita Hamil
✔ Ibu menyusu
✔ Semasa datang bulan

Sila dapatkan nasihat doktor jika anda ada penyakit kronik .
Note : jarakkan masa pengambilan 3-4 jam jika ada ambil supplement lain

TIPS CANTIK dari Founder Pn. Fatin :
💗 Untuk seminggu pertama , kemam 2 biji sehari .
💗 Bykkan minum air kosong sekurang2 nya 2 LITER untuk lebih berkesan.
💗 Kurangkan pengambilan caffien air bergas.

🌸 Kesan seawal satu minggu mengikut kepada lebih 500 testimoni pengguna DEWYGLOW

 Latest testimoni..age 40++ masalah kulit berjeragat.. consume dewyglow dlm 2 mggu...ohsem..;)

2 botol consume Dewyglow

SET NORMAL 3 IN 1
RETAIL = RM120


SET NORMAL 3 IN 1 FREE MILK CLEANSER = RM85  
SET NORMAL 3 IN 1 FREE TONER = RM85 

SET NORMAL FREE GOLD MASK = RM95 
SET NORMAL + SET SALOON = RM200 
COMPACT POWDER + LIQUID FOUNDATION = RM90 

( + postage Semenanjung/Sabah/Sarawak )
Jangan lepaskan peluang...STOK TERHAD!!!

DEWYGLOW
HARGA SEBOTOL RM65 
(1 BOTOL 30 BIJI)
( + postage Sem/Sabah/Sarawak )



AGEN DROPSHIP DEWYGLOW DIPERLUKAN!!!..

Syarat2 nya mudah shj:
  • Pembelian pertama min 2botol dgn harga dropship
  • Maintain pembelian/jualan setiap bulan 5 botol shj (target 1 botol seminggu) ***lebih lg masyukkk
  • Akan dimasukkan ke dalam group WhatsUp Dropship CikguCT - Faedah tips penggunaan, testimoni setiap minggu.
  • Yang betul2 SERIOUS shj..
  • Yang gagal menjual 5 botol sebulan automatik TERMINATE  (jarang berlaku biasanya akan jual lbh dr 5botol..auuummm)
Jgn lepaskan peluang untuk putih gebu, kelihatan pink glowing..sambil makan untuk cantik sambil menjana pendapatan sendiri di rumah ;) ;) ;)

Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>
Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>
 Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>

Thursday, March 24, 2016

DROPSHIP DEWYGLOW

Salam sayang buat smua..
Berita baik untuk anda d luar sana yg nak putih melepak satu badan...muka da berseri dgn DQISTEE BEAUTY PREMIUM SKIN SOLUTION lg mgebu seluruh badan dgn DEWYGLOW kemam sj..

AGEN DROPSHIP DEWYGLOW DIPERLUKAN!!!..

Syarat2 nya mudah shj:
  • Pembelian pertama min 2botol dgn harga dropship
  • Maintain pembelian/jualan setiap bulan 5 botol shj (target 1 botol seminggu) ***lebih lg masyukkk
  • Akan dimasukkan ke dalam group WhatsUp Dropship CikguCT - Faedah tips penggunaan, testimoni setiap minggu.
  • Yang betul2 SERIOUS shj..
  • Yang gagal menjual 5 botol sebulan automatik TERMINATE  (jarang berlaku biasanya akan jual lbh dr 5botol..auuummm)
Jgn lepaskan peluang untuk putih gebu, kelihatan pink glowing..sambil makan untuk cantik sambil menjana pendapatan sendiri di rumah ;) ;) ;)

Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>
Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>
 Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>




 HARGA SEBOTOL RM65
(1 BOTOL 30 BIJI)
( + postage Sem/Sabah/Sarawak )
WHATSAPP - <019-2189282 - cikguCT>
WHATSAPP - <019-2189282 - cikguCT>

Monday, February 15, 2016

DEWYGLOW BY FATIN

DEWYGLOW TERLAJAK HOT!!!!
STOCK MCM GORENG PISANG PANAS CPT JE SOLD OUT!!
CEPAT2 CALLING/WHATSUP <CIKGUCT 0192189282>

DEWYGLOW yang baru ni ada RESEPI yang baru, PACKAGING yang baru, akan lebih BERKESAN, lebih KECIL dan MUDAH dimakan kemam2 jer dan lebih MESRA pelanggan.

||||| ORANG DAH TAK EJEK SAYA HITAM ||||||
========================================================================
DULU ORANG TAK PERNAH PANDANG SAYA,SEKARANG KAWAN-KAWAN SEMUA PUJI KULIT SAYA PUTIH.

Saya guna DEWYGLOW dah masuk 2 minggu, seluruh badan saya dah putih sekata. Jerawat pun dah kecut, Paling best parut pun dah pudar. Kulit yang kusam tu pun dah cerah.
KULIT dah makin GLOW !!!

Tak sangka pulak bila dah amalkan DEWYGLOW ni dapat pakej kulit cantik macam ni. Dah la senang nk amalkan, Sehari SEBIJI je... Tak perlu belanja duit byk2 pun..
Murah jee....

PESANAN PENAJA;
>>WAJIB MENGGUNAKAN D'QISTEE BEAUTY SKIN SOLUTION!! BLEND BERSAMA DEWYGLOW VIT C.. HASILNYA MANTOPPPP!!!!!<<
 HARGA SEBOTOL RM65
(1 BOTOL 30 BIJI)
( + postage Sem/Sabah/Sarawak )

WHATSAPP - <019-2189282 - cikguCT>
WHATSAPP - <019-2189282 - cikguCT>

 cikguCT mestilah pengguna n merupakan STOKIS DEWYGLOW KLANG ;)

==================================
KENAPA PERLU DAPATKAN DEWYGLOW
==================================
> PRODUK DEWYGLOW SEMESTINYA HALAL KERANA KELUARAN DARI ANAK
   MELAYU SENDIRI 
> Mendapat kelulusan KKM
> Mudah d mkn hanya kemam sebiji sbelum tidur dan air secukupnya (2liter ke atas)
> Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu
> Period pun boleh mkn
> Dewyglow boleh membantu merawat pelbagai masalah kulit seperti kulit kusam, jerawat, alahan,
    jeragat dan parut.
> Sesuai tuk lelaki juga tau ;)
> eeeeeee...muka putih tp tgn gelap!! alamak!!!.. DENGAN DEWYGLOW SEMUA NI TIADA LAGI...

"MARI PUTIH DAN GEBU BERJEMAAH"


Thursday, February 11, 2016

DQISTEE BEAUTY CHINESE NEW YEAR SALE ON SALE

Ramai yang x percaya sy dah mempunyai 4 org anak.. 
umur sy 34 thn sudah.. 
Ape rahsia kelihatan muda remaja????
Mestilah dgn Set Premium Skin Solution DQistee Beauty 
& amalkan Vit DewyGlow kemam2 je...


Sempena CNY cikguCt masih teruskan sale dan boleh buat pilihan 


SET 3 IN 1 FREE MILK CLEANSER
atau
SET 3 IN 1 FREE TONER


RETAIL SET NORMAL 3 IN 1 = RM120


SET NORMAL 3 IN 1 FREE MILK CLEANSER = RM85  
SET NORMAL 3 IN 1 FREE TONER = RM85 

SET NORMAL FREE GOLD MASK = RM95 
SET NORMAL + SET SALOON = RM200 
COMPACT POWDER + LIQUID FOUNDATION = RM90 

( plus postage Semenanjung/Sabah/Sarawak )
Jangan lepaskan peluang...STOK TERHAD!!!
Just text Cikgu CT **SMS/Whatsup 019-2189282

Sunday, October 18, 2015

DQISTEE BEAUTY SALE

SALE...SALE...SALE...

Bagi menghargai pengguna D'Qistee Beauty dari kedai online cikguCT... http://dqistee-eshoppe.blogspot.my/ ... cikguCT dgn berbesar hati ingin membuat SALE LANJUTAN SEHINGGA STOK MASIH ADA

JERAGAT?
JERAWAT?
KULIT KUSAM TAK BERMAYA?
SET D'QISTEE BEAUTY INSYAALLAH BOLEH MEMBANTU
cikguCT 5tahun setia bersama DQ

OFFER UP TO 35%


 COMBO SALE & FREE GIFT bg setiap pembelian SET NORMAL DQ

 SET NORMAL FREE MILK CLEANSER 

 SET NORMAL FREE GOLD MASK  
GOLD MASK & SILVER MASK 24K
-Menganjal kulit serta menanggalkan sel kulit mati
-Bertindak sebagai agen pemutihan kulit dengan kandungan emas/perak 24k di dalamnya
-Mengecilkan liang pori n anti jeragat
-Aromanya yg wangi lembut membuat kulit wajah relax dan bebas dr stress harian
-Gunakan 2x seminggu

 SET NORMAL + SET SALOON

 COMPACT POWDER + LIQUID FOUNDATION

COMBO SALE & FREE GIFT

SET NORMAL FREE MILK CLEANSER = RM85 
SET NORMAL FREE GOLD MASK = RM95 
SET NORMAL + SET SALOON = RM200 
COMPACT POWDER + LIQUID FOUNDATION = RM90 

( plus postage Semenanjung/Sabah/Sarawak )

Jangan lepaskan peluang...STOK TERHAD!!!
Just text Cikgu CT **SMS/Whatsup 019-2189282

Thursday, August 27, 2015

DQISTEE BEAUTY @ WANITA HARI INI TV3

PREMIUM SKIN SOLUTION NORMAL SET


PREMIUM SKIN SOLUTION MINI SET 4 IN 1

Kini DQistee Health & Beauty telah mengeluarkan.. 
  • Premium Skin Solution Normal Set 3 in 1 (Day Cream, Night Cream, Vitamin E Soap with Aromateraphy)  
  • Premium Skin Solution Mini Set 4 In 1 (Day Cream, Night Cream, Vitamin E Soap with Aromateraphy, Stem Cell Bosster Serum) 
Kandungan bahan adalah sama..
Cuma set mini ada penambahan Serum Booster Apple Cell untuk lebih GLOWING & Vit E Soap dlm bntuk liquid... 


Pengasas D'Qistee Beauty Dato Azineeta Yazib bersiaran dalam Wanita Hari Ini di TV3 pada 25 Ogos lepas.. Cntik sgt dato kan ;) ;) ;)

Jangan ragu-ragu lagi untuk cantik jelita n gebu gabas bersama D'Q yer.. Semestinya diiktiraf dan mempunyai kelulusan KKM.. kalu x mana bleh bersiaran d TV n jg radio kan..

OOOOOpppppsssss.... nampakkkk tak???? 
hihi...itukan number tel cikguCT Stokis Klang..So tggu ape lg..

JOM segera call/SMS/WhatsUp cikguCT di talian 0192189282...
*************JELITA SEPANJANG USIA************

Thursday, August 20, 2015

MINI PREMIUM SKIN SOLUTION 4 IN 1

NEW PRODUCT 

D'Qistee Skin Care diformulasi khas bagi merawat kulit kusam, berjerawat dan berjeragat. Produk 4 in 1 ini amat berkesan dan mula mendapat perhatian ramai pengguna. Terbukti secara klinikal, ia tidak mengandungi hidrokuinon. Ia dirumus khas dengan menggunakan pati herba, serbuk mutiara, dan madu. Pengguna akan dapat merasai perubahan kulit wajah setelah digunakan secara teratur, kulit segar, bersih dan halus gebu

P/S : Set Mini ini amat sesuai utk mereka yg pertama kali ingin mcuba..tiada pengelupasan....

 
4 IN 1
Vitamin E Soap with Aromatherapy (50ml) (NOT120800002K)
WM : RM25 / EM : RM28
Digunakan untuk menghilangkan kesan parut dan sel-sel mati kulit wajah

Serum Cell Bosster Serum (10ml) FOC (NOT150704768K)
Sapu pada kulit selepas cuci wajah siang dan malam

Day Cream (+7gm) (NOT120706094K)
WM : RM25 / EM : RM28
Menghaluskan kulit disamping bertindak sebagai bahan UV pelindung daripada sinaran matahari

Night Cream (+7gm) (NOT12070695K)
WM : RM25 / EM : RM28
Membuang sel-sel mati, noda hitam, parut-parut, mencerah, menggebu dan menghaluskan kulit wajah

HARGA / PRICE
Semenanjung Malaysia : RM60.00 (WM)
Sabah & Sarawak : RM63 (WM)
(+ postage Semenanjung/Sabah/Sarawak)


 Just text Cikgu CT **SMS/Whatsup 019-2189282

Wednesday, August 12, 2015

DEWY GLOW SUPERB

KECANTIKAN UNTUK DIKONGSI BERSAMA
Saya yang dulu terasa lebih cerah sekarang...ramai yang bertanya ada ape2 ke lebih berseri2... Of cos lah DQistee Beuty sy yg sy guna almost 6years n msh setia hingga sekarang.. Saya rs x salah tuk sy kongsikan kecantikan bersama..Untuk kulit lebih cerah putih saya amalkan memakan Vitamin Dewy Glow by Fatin.. Jd kwn2 yg nak putih muka n seluruh badan boleh la mencuba Vit Dewy Glow..

HARGA 
RM65 (Pos SEM+RM7, SS R10 )
🌸Kebaikan :

1)Mencerahkan kulit

2)Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh.

3)Menaikkan seri muka.

4)Memberikan tona kulit yang sekata & cerah seluruh badan.

5)Merawat masalah jerawat di muka & badan.

6) Merawat masalah jeragat.

7) Mengurangkan parut jerawat & kesan luka.

8) Diperlukan untuk pertumbuhan & pembaikan tisu

9) Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selsema

10) Membantu mengurangkan gejala-gejala alergi

11)Membantu system penghadaman

12)sesuai bagi yang mengalami masalah resdung.

🌸kandungan
30 biji
1) vitamin c 1000mg
2) citrus Organic
3) pure rosehip
extract

🌸Cara makan :
  Kemam sebiji sehari sebelum tidur/selepas Sarapan

🌸Semasa PERIOD , PREGGY and BREASTFEEDING boleh consume. Kurangkan caffien jika terlalu kerap.

🌸Bykkan minum air kosong sekurang2 nya 2 LITER untuk lebih berkesan.

🌸Kesan seawal
satu minggu.



Berminat text cikguCT skrg d talian 019-2189282..

Monday, August 3, 2015

D'QISTEE BEAUTY JELITA SEPANJANG USIA

TERKINI OGOS 2015


Normal Price 1 set : RM120

1 SET RM90 FREEPOSTAGE

(+ postage Sabah/Sarawak)

****************************************************************************************************************************************************

HARGA BORONG

3 SET (RM80 perset)

5 SET (RM75 perset)

10SET (RM70 perset)
(+ postage Semenanjung/Sabah/Sarawak)


LOOSE ITEM of SET 1-10 pieces


DAY CREAM - RM40

NIGHT CREAM - RM40

SOAP - RM35

(+ postage Semenanjung/Sabah/Sarawak)

Just text Cikgu CT **SMS/Whatsup 019-2189282