Followers

Friday, April 1, 2016

DEWYGLOW AWESOME

Awk mmg kulit dah cantikkk!!!!

Sape kata kulit kita dah cntik n xde masalah..itu smua salah.. x caya tgk pic saya nie.. nampak x bezanya..Itu pic saya br kawin tahun 2007 almost 9 years..Kulit saya masa tu sgt kusam n jerawat jap ada jap ilang. Mcm2 jg sy try pakai tp x sesuai, susah nau rasanya nak cntik. Hinggalah pd tahun 2010 ms tgh berpantang anak ke2 kat kg, ms tu bertemu jodoh dgn DQistee Beauty. Pada ms itu Dqistee x glamer pung br nak up. Packing pung guna plastik beg cerah jer..hingga lah tukar kpd kotak, ada pamplet, d pamplet pic sy sbg testimoni pung ada hihihi... Di upgrade dr masa ke semasa...sy masih lg setia dgn DQistee Beauty. Bagi sy susah nak jumpa produk muka yg sesuai dgn kita..

>> JERAGAT<<
>>JERAWAT<<
>>KULIT KUSAM DAN RONA KULIT X SEKATA<<

💗 Gunakan DQistee Beauty Premium Skin Solution
💗 Consume Vit Dewyglow (makanan tambahan utk kulit muka n seluruh badan)


>>Masalah KULIT KUSAM DAN RONA KULIT X SEKATA<<
set wajib
- Set 3in1 (daycream, nightcream and soap) free milk cleanser RM85
 tambahan
- Toner RM30
- Serum RM25

>>Masalah JERAWAT<<
set wajib
- Set 3in1 (daycream, nightcream and soap) free milk cleanser RM85
- Krim Neutralizer (krim khas tuk masalah jerawat, jeragat, kulit kemerah-merahan) RM30
 tambahan
- Losyen jerawat RM35
- Masker jerawat RM50

>>Masalah JERAGAT<<
 set wajib
- Set 3in1 (daycream, nightcream and soap) free milk cleanser RM85
- Krim Neutralizer (krim khas tuk masalah jerawat, jeragat, kulit kemerah-merahan) RM30
- Moisturizer RM50
 tambahan
- Masker pemutih RM50


JANGAN LUPA!!!!!!!
AMALKAN PENGAMBILAN VIT DEWYGLOW

DEWYGLOW MEMBANTU :
💗 Mencerahkan kulit muka & seluruh badan
💗 kulit kelihatan lebih halus and glowing
💗 Mampu mencerahkan kulit bayi jika anda menyusu/hamil
💗 Merawat masalah jerawat muka & badan
💗 Membantu mengurangkan jeragat.
💗Memudarkan parut jerawat & kesan luka.
💗 Menggalakkan pertumbuhan tisu & collagen kulit
💗 Mengurangkan alergi seperti resdung, alergi kulit
💗 Meningkatkan imuniti badan, kurangkan demam dan jangkitan selsema.


KANDUNGAN : 30 BIJI ( SEBULAN)
💗 vitamin c 1000mg (organic)
💗 orange extract
💗 strawberry extract,
💗 lemon extract
💗 rosehip extract
💗 acai berry extract

CARA PENGAMBILAN :
💗Kemam sebiji sehari sebelum tidur/selepas Sarapan

🌸 SIAPA YANG BOLEH AMBIL?
✔Lelaki & Wanita
✔ 14 tahun ke atas
✔ Wanita Hamil
✔ Ibu menyusu
✔ Semasa datang bulan

Sila dapatkan nasihat doktor jika anda ada penyakit kronik .
Note : jarakkan masa pengambilan 3-4 jam jika ada ambil supplement lain

TIPS CANTIK dari Founder Pn. Fatin :
💗 Untuk seminggu pertama , kemam 2 biji sehari .
💗 Bykkan minum air kosong sekurang2 nya 2 LITER untuk lebih berkesan.
💗 Kurangkan pengambilan caffien air bergas.

🌸 Kesan seawal satu minggu mengikut kepada lebih 500 testimoni pengguna DEWYGLOW

 Latest testimoni..age 40++ masalah kulit berjeragat.. consume dewyglow dlm 2 mggu...ohsem..;)

2 botol consume Dewyglow

SET NORMAL 3 IN 1
RETAIL = RM120


SET NORMAL 3 IN 1 FREE MILK CLEANSER = RM85  
SET NORMAL 3 IN 1 FREE TONER = RM85 

SET NORMAL FREE GOLD MASK = RM95 
SET NORMAL + SET SALOON = RM200 
COMPACT POWDER + LIQUID FOUNDATION = RM90 

( + postage Semenanjung/Sabah/Sarawak )
Jangan lepaskan peluang...STOK TERHAD!!!

DEWYGLOW
HARGA SEBOTOL RM65 
(1 BOTOL 30 BIJI)
( + postage Sem/Sabah/Sarawak )



AGEN DROPSHIP DEWYGLOW DIPERLUKAN!!!..

Syarat2 nya mudah shj:
  • Pembelian pertama min 2botol dgn harga dropship
  • Maintain pembelian/jualan setiap bulan 5 botol shj (target 1 botol seminggu) ***lebih lg masyukkk
  • Akan dimasukkan ke dalam group WhatsUp Dropship CikguCT - Faedah tips penggunaan, testimoni setiap minggu.
  • Yang betul2 SERIOUS shj..
  • Yang gagal menjual 5 botol sebulan automatik TERMINATE  (jarang berlaku biasanya akan jual lbh dr 5botol..auuummm)
Jgn lepaskan peluang untuk putih gebu, kelihatan pink glowing..sambil makan untuk cantik sambil menjana pendapatan sendiri di rumah ;) ;) ;)

Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>
Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>
 Call/WhatsUp NOW!!!.. <CikguCT 019-2189282>

No comments:

Post a Comment